Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

triantafillakis«Έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο Κώστας Τριανταφυλλάκης,

Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Κ.Δ.Σ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Αναπάντεχα «έφυγε» από κοντά μας ο συνάδελφος Κώστας Τριανταφυλλάκης, σε ηλικία 26 ετών, καθώς η καρδιά του τον πρόδωσε.

 

Ο Κώστας Τριανταφυλλάκης, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων, είχε εκλεγεί μέλος του Κ.Δ.Σ της ΕΕΤΕΜ για πρώτη φορά στις εκλογές του 2008.

Είχε εκλεγεί, επίσης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Τ. Ηρακλείου.

 

Άτομο δραστήριο, που μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη γενέτειρά του, το Ηράκλειο, για τις συνδικαλιστικές και επαγγελματικές του δραστηριότητες.

 

Είχε πολλά ακόμα να ζήσει, αλλά και να δώσει, στον εαυτό του, στους δικούς του και στον κλάδο.

Πάντα μαχητικός, αλλά αυτή την μάχη δεν έμελλε να την κερδίσει.

 

Καλό ταξίδι, Κώστα – ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει …

Επίκαιρα

 • Έγγραφο της ΕΕΤΕΜ προς τον Υφυπουργό Παιδείας σχετικά με δηλώσεις στη Βουλή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών ΤΕΙ

  Αθήνα, 10-10-2019

  Έγγραφο απέστειλε η ΕΕΤΕΜ στον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Β. Διγαλάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του στη Βουλή για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Τ.Ε.Ι.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή ο Υφυπουργός Παιδείας δήλωσε ότι: «Τα Τμήματα ΤΕ Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων και Πληροφορικής διαθέτουν συγκεκριμένα επαγγελματικά δικαιώματα για τα οποία υπάρχει μια σειρά προεδρικών διαταγμάτων τα οποία αναφέρονται σε αυτά».

  Περισσότερα...  
 • Προσπάθεια παραπλάνησης και διάσπασης των Μηχανικών Τ.Ε.Ι.

  Αθήνα, 22-03-2019

  Αναφορικά με το “κάλεσμα” που απευθύνει το Τ.Ε.Ε προς τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε.Ι, για να εγγραφούν στο “Μητρώο Πτυχιούχων Μηχανικών” που επιχειρεί να στήσει, επισημαίνουμε τα εξής:

  Η σύσταση “Μητρώου Πτυχιούχων Μηχανικών” στο Τ.Ε.Ε είναι παράνομη, δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία και για αυτό η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ κατέθεσε σήμερα αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της παράνομης αυτής απόφασης του Τ.Ε.Ε.

  Συνάδελφοι μην παρασύρεστε!

  Το Μητρώο αυτό του Τ.Ε.Ε δεν είναι παρά ένας κατάλογος ονομάτων και δεν προσφέρει τίποτε παραπάνω στους Μηχανικούς Τ.Ε.Ι, απ’ ότι μέχρι τώρα είχαν, όπως πρόσβαση στα διάφορα συστήματα που απλά διαχειρίζεται το Τ.Ε.Ε.

  Περισσότερα...