Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

eklogesΣε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής μας ανάρτησης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές , δίνουμε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Ένωσης, που συμμετείχαν, κατεβαίνοντας υποψήφιοι/ υποψήφιες, για Περιφερειακοί/ Δημοτικοί Σύμβουλοι, με διάφορους συνδυασμούς ανά την Ελλάδα.

Την προσεχή Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, θα διεξαχθεί ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, στον οποίο θα αναμετρηθεί, ως υποψήφιος Δήμαρχος, για τον Δήμο Δομοκού, ο συνάδελφος Χαράλαμπος Λιόλιος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός), επικεφαλής του συνδυασμού «+Δημότες».

Του ευχόμαστε «Καλή Επιτυχία»!

Επίκαιρα

 • Προτεραιότητα της Κυβέρνησης οι απόφοιτοι των Κολλεγίων - Στον Καιάδα οι Πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι.

  Αθήνα, 23-01-2020

  Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις», το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή, περιλαμβάνεται διάταξη με την οποία συνεχίζεται η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των αποφοίτων των Κολλεγίων σε συνέχεια των διατάξεων για την επιτάχυνση της διαδικασίας επαγγελματικής αναγνώρισης τους που έγινε σε προηγούμενο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

  Περισσότερα...  
 • Αποφάσεις της Κ.Δ.Ε της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Αθήνα, 20-12-2019

  Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 20-12-2019, η Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Κατά τη συνεδρίαση της Κ.Δ.Ε αφού έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις μεταξύ των άλλων ομόφωνα αποφασίστηκε:

  Περισσότερα...