Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

vokotasΗ ξαφνική απώλεια, σε ηλικία 57 ετών, του αγαπητού συναδέλφου και μέλους του Τμήματος ΕΕΤΕΜ Λάρισας, Βασίλη Βόκοτα μας συγκλόνισε.


Ο Βασίλης ήταν ένας καταξιωμένος μηχανικός στον τομέα του με μεγάλη εμπειρία σε θέματα διασφάλισης ποιότητας, τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.


Μαχητικός και πρόθυμος να συνδράμει στα θέματα του κλάδου μας και ιδιαίτερα για την ειδικότητα των Μηχανικών τεχνολογίας πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, συνέβαλε με την εμπειρία του στην σύνταξη του σχεδίου νόμου για τα επαγγελματικά δικαιώματα.


θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίλυση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των συναδέλφων όπως ήταν το όραμα του.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό «Ταξίδι» Συνάδελφε Βασίλη.

Γραφείο Τύπου ΕΕΤΕΜ

Επίκαιρα

 • Επαγγελματικά Δικαιώματα -Ομάδες Έργου

  Αθήνα, 20-4-2022

  Κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΚΔΕ ΕΕΤΕΜ τα κυρίαρχα θέματα Ημερήσιας Διάταξης ήταν:

  α) τα της Επιτροπής και των ομάδων έργου του άρθρου 257 του ν.4610/2019 για την ρύθμιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μηχανικών ΤΕΙ, οι οποίες συγκροτήθηκαν με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και αναμένεται η έναρξη της λειτουργίας τους, β) Άξονες προγράμματος Δράσης, γ) Θέματα Στέγασης των Κεντρικών γραφείων της Ένωσης και δ) Θέματα προσωπικού.

  Περισσότερα...  
 • Ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

  Συνάδελφοι,-σσες

  Στην Αθήνα χθες 5 Οκτωβρίου 2021, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ( Κ.Εφ.Ε) της ΕΕΤΕΜ, ύστερα από την κατάθεση των υποψηφίων συνδυασμών για τα Κεντρικά Όργανα της Ένωσης (Κ.Δ.Ε., Εξελεγκτική Επιτροπή, Πειθαρχικό Συμβούλιο), ενόψει των επικείμενων εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

  Οι συνδυασμοί είναι:

  Περισσότερα...