Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

politediΤην Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 12:00 π.μ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μηχανικών ΤΕ Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) διοργανώνει συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων της μπροστά στη Βουλή. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έπειτα από την ουσιαστική άρνηση του Υπουργείου Εσωτερικών να συζητήσει και να διευθετήσει το θέμα του προβαδίσματος των υπαλλήλων της ΠΕ έναντι της ΤΕ κατηγορίας και του αποκλεισμού των υπαλλήλων της ΤΕ κατηγορίας από τη δυνατότητα συμμετοχής τους στην αξιολόγηση για τις θέσεις προϊσταμένων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

✓ Την πολιτική του Υπουργείου Εσωτερικών: για την ατολμία και αδράνεια που επιδεικνύει, με αποτέλεσμα οι τροποποιούμενοι Οργανισμοί των Υπηρεσιών του Δημοσίου κατά κανόνα πλέον να αποκλείουν τους 53.000 υπαλλήλους της ΤΕ κατηγορίας από την δυνατότητα να συμμετέχουν στην διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή προϊσταμένων, στερώντας τις Υπηρεσίες από έμπειρα και ικανά στελέχη.

✓ Τον γενικότερο Κυβερνητικό σχεδιασμό που αφορά τις προσλήψεις: διότι μετά την κατάργηση του Τεχνολογικού Τομέα οι προβλεπόμενες στις προκηρύξεις προσλήψεων θέσεις ΤΕ μηχανικών είναι πλέον ελάχιστες, σε σχέση με τις θέσεις ΠΕ μηχανικών (προκήρυξη 13Κ) ή μηδενικές (προκήρυξη ΑΑΔΕ).

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

✓ Ένταξη σε μία ενιαία κατηγορία όλων των αποφοίτων σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα)

✓ Μη εφαρμογή του προβαδίσματος μεταξύ των πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους Οργανισμούς των Υπηρεσιών και στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.

✓ Ενιαία μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη για όλους τους αποφοίτους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

✓ Αναλογικές προσλήψεις ΠΕ και ΤΕ μηχανικών στις Δημόσιες Υπηρεσίες.

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...