Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

sinantisi papadopoulosΜε τον Υφυπουργό & Υποδομών - Μεταφορών κ.Μ. Παπαδόπουλο συναντήθηκε  εκτάκτως στις 4-4-2023  το απόγευμα στο Υπουργείο, μετά από σχετικό αίτημα της ΕΕΤΕΜ,  Αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων Κ. Σινογεώργο και το μέλος της ΚΔΕ,  Β. Καψάλη.  

Ο   Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις θέσεις της Ένωσης και  δεσμεύτηκε  ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες σε κυβερνητικό επίπεδο  σχετικά με τις επιφυλάξεις της ΕΕΤΕΜ για το  άρθρου 257 ν.4610/2019 και την σκοπιμότητα,  εν μέσω προεκλογικού αγώνα, ενεργοποίησης της Εννεαμελούς Επιτροπής και των αντιστοίχων ομάδων εργασίας, αλλά και για την ετεροβαρή σύνθεση της σε βάρος των πτυχιούχων μηχανικών.  

Παράλληλα ενημερώθηκε για την νομοτεχνικά επεξεργασμένη κοινή πρόταση – υπό μορφή σχεδίου νόμου- της ΕΕΤΕΜ και των  αντίστοιχων Τμημάτων ανά ειδικότητα  των Σχολών Μηχανικών των πρώην ΤΕΙ,  που κατήργησε με τον νόμο 4610/2019, η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Αναφορικά με τα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του,  δήλωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία με τον  Φορέα μας,  ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την επίλυση του μακροχρόνιου προβλήματος του κλάδου το οποίο συνδέεται με την επίλυση των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων  και την επιμελητηριακή οργάνωση της Ένωσης μας . 

                                                                                                                                 Γραφείο Τύπου της ΕΕΤΕΜ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...