Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

dimopoulos giogiakasΣυνάντηση με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ, και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κ. Γιόγιακα Βασίλειο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ, κ.Δ.Δημόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ.Δημόπουλος ενημέρωσε τον κ. Βουλευτή, για τη διαδικασία ρύθμισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, και, ειδικότερα, για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής του άρθρου 257 του ν. 4610/2019 και των ομάδων έργου, στις οποίες συμμετέχει και η ΕΕΤΕΜ.

Πρόκειται για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος δράσης της Ένωσης και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Ο Βουλευτής εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα, ενώ, από πλευράς ΕΕΤΕΜ, επισημάνθηκε ότι η ψήφιση του σχεδίου νόμου που είχε εκπονηθεί από την Ένωση, υπό την αιγίδα της Νομικής της Υπηρεσίας, και τη συνεργασία των Ιδρυμάτων, είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την άμεση επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...