Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

politexneio50 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο. Πέντε δεκαετίες πέρασαν από εκείνη τη μέρα που αποτέλεσε το πρώτο βήμα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού της Χώρας.

Πρόκειται για μια εξέγερση που ένωσε όλες τις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων, ενάντια στην απολυταρχία και τον δεσποτισμό, ενάντια στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας ελευθερίας και την καταπάτηση κάθε βασικού ανθρώπινου δικαιώματος.

Για μια εξέγερση, που, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, οφείλουμε να θυμόμαστε, να γιορτάζουμε και να έχουμε ως «πυξίδα», καθώς οι εποχές που διανύουμε εξακολουθούν να είναι δύσκολες, η βία εξακολουθεί να αμαυρώνει κάθε έκφανση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα, ενώ οι δημοκρατικές ελευθερίες και η κοινωνική δικαιοσύνη εξακολουθούν να απειλούνται καθημερινά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, παραμένει πιστή στα ιδανικά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, θεωρώντας την 17η Νοεμβρίου, μέρα τιμής, σε όσους αγωνίστηκαν, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αυτονόητα, αλλά και μέρα μνήμης, κριτικής και προβληματισμού.

Καλούμε τα μέλη μας, να αποτίσουν φόρο τιμής στους εξεγερθέντες, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...