Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 90 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

423422560 6650771801694681 2799386337855558422 nΣυνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, είχαν χθες μέλη της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και ο Γραμματέας Οικονομικού της ΚΔΕ, κ.κ. Δ.Δημόπουλος, Κ. Σινογεώργος και Π. Μίχας, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενη από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κ.Ο., κ. Σ.Φάμελλο (Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης), τον Τομεάρχη Παιδείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Δ.-Χ. Καλαματιανό (Βουλευτή Ηλείας), τον Τομεάρχη Υποδομών, κ. Χ.Μαμουλάκη (Βουλευτή Ηρακλείου), καθώς και την αν.Τομεάρχη Παιδείας, κα.Ρ.Θρασκιά (Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης).

Η συνάντηση αποτελεί μέρος ενός κύκλου συναντήσεων της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Κατά τη συνάντηση, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων και της νομοργάνωσης της ΕΕΤΕΜ, ενώ παρουσιάστηκαν οι σχετικές προτάσεις της Ένωσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για πραγματοποίηση και μελλοντικών συναντήσεων, στα πλαίσια της δόμησης μίας σχέσης συνεργασίας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...