Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 16-2-2024

εικόνα Viber 2024 02 16 12 43 57 965Συνάντηση με τον Βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Νικολαΐδη Αναστάσιο,  πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα  ο Πρόεδρος της ΚΔΕ, κ.. Δ.Δημόπουλος, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ, για συναντήσεις με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, ιδιαίτερα, δε, ενόψει της εισαγωγής στη Βουλή, για συζήτηση και ψήφιση, εντός των προσεχών ημερών, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα, με τα βασικά προβλήματα του Κλάδου, με προεξάρχον, φυσικά, το ζήτημα των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων, καθώς και οι προτάσεις της Ένωσης για την επίλυσή τους.

 

Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

 

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...