Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα, 22-02-2024

χρηστιδησΣυνάντηση με τον Βουλευτή Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Παύλο Χρηστίδη, πραγματοποίησαν, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΔΕ, κ.κ. Δημόπουλος Δημήτριος και Σινογεώργος Κωνσταντίνος.

Στη συνάντηση, ο κ. Χρηστίδης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που μαστίζουν τον Κλάδο, και ιδιαίτερα για την ανάγκη επίλυσης του χρόνιου ζητήματος των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μηχανικών ΤΕΙ, καθώς και για τις σχετικές προτάσεις της Ένωσης, με αφορμή και την επικείμενη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.


Ο κ. Χρηστίδης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων της ΕΕΤΕΜ και επεσήμανε ότι η ανάδειξη των προτάσεων της Ένωσης είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την οριστική επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

 

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...