Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 24-03-008

 Σας ανακοινώνουμε ότι το Κ.Δ.Σ συνεδρίασε για τελευταία, πριν τις επικείμενες εκλογές, φορά, την 21/3/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 και έκλεισε το μητρώο μελών, ενόψει των εκλογών, με βάση το οποίο θα επικυρωθούν οι εκλογικοί κατάλογοι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ισχύον Καταστατικό.

Την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών φέρει, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, η Κ.Ε.Ε. (άρθρο 35) και οι Τ.Ε.Ε.

Κατόπιν τούτου, το Προεδρείο και το Κ.Δ.Σ δεν έχει αρμοδιότητα, ούτε ευθύνη για τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών.

Συνεπώς, οποιαδήποτε αιτίαση σε βάρος του Προεδρείου ή του Κ.Δ.Σ είναι αβάσιμη και ανώφελη, αποσκοπεί δε, σε εντυπωσιασμούς και δημιουργεί "άλλοθι" από αυτούς που τη προβάλλουν.

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους, να συμμετέχουν μαζικά στις προσεχείς εκλογές της Ένωσής μας, να διαφυλάξουν τις καταστατικές διαδικασίες και να συμβάλλουν στην επιδίωξη των σκοπών της Ένωσης, για το συνολικό όφελος του Κλάδου μας.

 

Το Προεδρείο του Κ.Δ.Σ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

 • Ανάλυση της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

  Απαραίτητο για κάθε συνάδελφο που ασχολείται με ΥΔΕ

   
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ, κ. Ν. Ταγαρά, για την Απόφαση ΣτΕ και άλλα θέματα του κλάδου

  Αθήνα, 04-06-2022

  Συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ν. Ταγαρά, πραγματοποίησε, χθες Παρασκευή 3-6-22, αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Οικονομικού, Π. Μίχα, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, Κ. Σινογεώργο και τη Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης.

  Περισσότερα...