Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Αθήνα 24-03-008

 Σας ανακοινώνουμε ότι το Κ.Δ.Σ συνεδρίασε για τελευταία, πριν τις επικείμενες εκλογές, φορά, την 21/3/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 και έκλεισε το μητρώο μελών, ενόψει των εκλογών, με βάση το οποίο θα επικυρωθούν οι εκλογικοί κατάλογοι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ισχύον Καταστατικό.

Την ευθύνη διεξαγωγής των εκλογών φέρει, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, η Κ.Ε.Ε. (άρθρο 35) και οι Τ.Ε.Ε.

Κατόπιν τούτου, το Προεδρείο και το Κ.Δ.Σ δεν έχει αρμοδιότητα, ούτε ευθύνη για τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών.

Συνεπώς, οποιαδήποτε αιτίαση σε βάρος του Προεδρείου ή του Κ.Δ.Σ είναι αβάσιμη και ανώφελη, αποσκοπεί δε, σε εντυπωσιασμούς και δημιουργεί "άλλοθι" από αυτούς που τη προβάλλουν.

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους, να συμμετέχουν μαζικά στις προσεχείς εκλογές της Ένωσής μας, να διαφυλάξουν τις καταστατικές διαδικασίες και να συμβάλλουν στην επιδίωξη των σκοπών της Ένωσης, για το συνολικό όφελος του Κλάδου μας.

 

Το Προεδρείο του Κ.Δ.Σ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Επίκαιρα

 • Παρέμβαση Βουλευτών για τα εκκρεμή Επαγγελματικά Δικαιώματα Μηχανικών του Τεχνολογικού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης

  Ερώτηση για  τους Υπουργούς Παιδείας και ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Νίκη  Κεραμέως και  Κ. Καραμανλή,   για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των Πτυχιούχων Μηχανικών Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  κατέθεσαν Επτά (7) Βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. 

  Την Ερώτηση κατέθεσαν: ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής  Ομάδος του Κινήματος Αλλαγής , Β. Κεγκέρογλου (Ηρακλείου), η Υπεύθυνη του Κ.Τ.Ε Παιδείας Χαρά Κεφαλίδου (Δράμα), οι δυο Κοινοβουλευτικοί   Εκπρόσωποι:   Μιχ. Κατρίνης (Ηλείας) και Κ. Σκανδαλίδης (Α’ Αθήνας),   και οι  Βουλευτές Δ. Κωνσταντόπουλος  (Αιτωλ/νιας) και Δ. Μπιάγκης (Κέρκυρας) οι οποίοι μετέχουν στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο πρώην  Πρωθυπουργός  και βουλευτής Αχαΐας  Γ. Α. Παπανδρέου.

  Περισσότερα...  
 • Φτάνει πια με τους πειραματισμούς του Υπουργείου Παιδείας και την κοροϊδία των νέων ανθρώπων

  Αθήνα, 12-02-2021

  Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με τις εξαγγελίες της Υπουργού Παιδείας, κας N. Κεραμέως, για την ίδρυση σχολών τριετούς φοίτησης εντός των Πανεπιστημίων, με ασαφές πλαίσιο και προοπτικές, επισημαίνουμε τα εξής:

  Η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στην αδικαιολόγητη, χωρίς μελέτες και τεκμηρίωση - σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας - κατάργηση συνολικά του Τεχνολογικού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

  Η κατάργηση αυτή επέφερε ένα σημαντικό πλήγμα συνολικά στην τεχνολογική εκπαίδευση της χώρας.

  Περισσότερα...