Εκδόσεις

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Newsletter

captcha 

Ανάλυση

της Υ.Α. 101195-2021 και των εγγράφων της Υ.Δ.Ε.- 2η Έκδοση Μια ευγενική χορηγία των συναδέλφων Αντώνη Σαλευρή και Γιώργου Σαρρή

Περισσότερα
image1

Νέα

Έντυπα ΥΔΕ

Περισσότερα
image2

Άνοιγμα

ειδικού τραπεζικού λογαριασμού για τις νομικές ενέργειες της ΕΕΤΕΜ

Περισσότερα
image3

Τελευταία Νέα

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 04 29 151301

grafeioΣας ενημερώνουμε ότι τη (Μ.) Πέμπτη 2/5/2024 και την Τρίτη (του Πάσχα) 7/5/2024 τα Κεντρικά Γραφεία της ΕΕΤΕΜ θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

old kdeΣυνάντηση μελών των Κεντρικών Διοικήσεων της ΕΕΤΕΜ της περιόδου 1984-1996, σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη φορά που αναδείχθηκαν μέλη της Κεντρικής Διοίκησης,  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΕΤΕΜ, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία των διατελέσαντων Προέδρων του ΚΔΣ, κ. Αλέξανδρου Βλαχογιάννη, κ. Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου και κας Ελένης Χαλκιά.

Περισσότερα...

parastatitidis kinalΣυνεχίζονται οι συναντήσεις της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Περισσότερα...

8888Συνάντηση με τη Βουλευτή Αχαΐας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, κα Σία Αναγνωστοπούλου στη Βουλή, πραγματοποίησαν χθες, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΔΕ, κ.κ. Δημόπουλος Δημήτριος και Σινογεώργος Κωνσταντίνος.

Περισσότερα...

422806441 3612667775720593 3361239599344849363 nΣυναντήσεις με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, αλλά και τον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ.κ. Κατρίνη Μιχαήλ και Σπυρόπουλο Ανδρέα, αντίστοιχα, είχαν μέλη της Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ.

Περισσότερα...

423422560 6650771801694681 2799386337855558422 nΣυνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, είχαν χθες μέλη της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και ο Γραμματέας Οικονομικού της ΚΔΕ, κ.κ. Δ.Δημόπουλος, Κ. Σινογεώργος και Π. Μίχας, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενη από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κ.Ο., κ. Σ.Φάμελλο (Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης), τον Τομεάρχη Παιδείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Δ.-Χ. Καλαματιανό (Βουλευτή Ηλείας), τον Τομεάρχη Υποδομών, κ. Χ.Μαμουλάκη (Βουλευτή Ηρακλείου), καθώς και την αν.Τομεάρχη Παιδείας, κα.Ρ.Θρασκιά (Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης).

Περισσότερα...

ktenaΣυνάντηση με τη Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Έρευνας του ΚΚΕ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κα Κτενά Αφροδίτη, είχε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΔΕ, κ.κ. Δ. Δημόπουλος και Κ. Σινογεώργος, αντίστοιχα, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ, για συναντήσεις με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ.

Περισσότερα...

dimopoulos giogiakasΣυνάντηση με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ, και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κ. Γιόγιακα Βασίλειο, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ, κ.Δ.Δημόπουλος.

Περισσότερα...

anakoinosiΗ πρόσφατη πρωτοφανής κακοκαιρία “Daniel” και τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει στους κατοίκους και τις περιουσίες των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας, έχουν προκαλέσει θλίψη και έντονη ανησυχία. Η ΕΕΤΕΜ βρίσκεται σε επαφή  με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, και έχει τεθεί στη διάθεσή τους, αναμένοντας οδηγίες, ώστε να συνδράμει στο έργο της Πολιτείας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Περισσότερα...

sinantisi papadopoulosΜε τον Υφυπουργό & Υποδομών - Μεταφορών κ.Μ. Παπαδόπουλο συναντήθηκε  εκτάκτως στις 4-4-2023  το απόγευμα στο Υπουργείο, μετά από σχετικό αίτημα της ΕΕΤΕΜ,  Αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δ. Δημόπουλο, τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων Κ. Σινογεώργο και το μέλος της ΚΔΕ,  Β. Καψάλη.  

Περισσότερα...

e-Υπηρεσίες

Επίκαιρα

  • Ακρόαση της ΕΕΤΕΜ στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής για την συζήτηση νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ - Ζητήθηκε η απόσυρση του άρθρου για την μεταφορά της ευθύνης ελέγχου των μετρητών στους Ηλεκτρολόγους

    Παρέμβαση της ΕΕΤΕΜ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22-4-2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής, κατά τη 2η συνεδρίασή της (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων) για την συζήτηση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ ««Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών,  γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

    Περισσότερα...